Aile Hekimliği Öğrenci Muayene - İzlem Bildirim Formunun 12 Şubat Pazartesi gününe kadar Okul İdaresine teslim edilmesi

Öğrencilerimizin aile hekimleri tarafından periyodik muayene ve izlemlerinin yapılması gerekmektedir.Yazılı sınavların bitiminden sonra ve 2.dönem başlangıcına kadar tüm öğrencilerimizin muayene formlarını okul idaresine teslim etmeleri rica olunur.16 günlük tatilde mutlaka muayene formlarını aile hekimlerinden alalım.

"AİLE HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİ MUAYENE-İZLEM BİLDİRİM FORMU" Aile hekimliği tarafından verilecektir.

Öğrenci ve velimizin 12/02/2024  tarihine kadar Aile Hekimliğine giderek  formun doktor tarafından doldurulması ve formun okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE DUYURULUR.

NOT: Aile hekimliğine çocuğunuz ile gittiğiniz zaman muayene izlem bildirim formunu da isterseniz tekrar gitmek zorunda kalmayacağınız için önceden bilgi verelim diye düşündük.

Not:(Aile hekimleri kan tahlillerini sabah saatlerinde alıyordu.)

AİLE HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİ MUAYENE-İZLEM BİLDİRİM FORMU için tıklayınız.

16.01.2023 784

16-01-2023